RefreshCapcha

Author Topic: Mostbet qeydiyyat zamanı təsdiqləmə problemi necə həll olunur?  (Read 159 times)

Offline Silan

• Full Member
    • View Profile
Dostlar, qeydiyyat prosesində kimlik təsdiqi mərhələsinə çatanda çətinlik yaşadım. Sənədləri yüklədim, amma təsdiq mesajı gəlmədi. Bu, çox vaxt aparır, yoxsa hansısa səhv etmişəm? Bilən varsa, izah edə bilər?

Offline 42Duggg

• Sr. Member
    • View Profile
Mən də oxşar sualları forumlarda görmüşəm. Adətən qeydiyyat və təsdiqləmə mərhələləri çox vaxt almır, sadəcə bəzən texniki səbəbdən gecikmələr olur.

Offline Dr3adn0ught

• Sr. Member
    • View Profile
Bu, çox normal bir haldır, çünki sistem bəzən sənədləri yoxlamaq üçün əlavə vaxt tələb edir. Mən də sənədləri ilk dəfə yükləyəndə uzun müddət cavab almadım mostbet qeydiyyat problemi həlli barədə məlumat oxuyandan sonra başa düşdüm ki, əsas məsələ faylların düzgün yüklənməsidir. Fayl ölçüsü və keyfiyyəti uyğun deyilsə, sistem onu qəbul etmir. Mən sənədləri yenidən daha aydın şəkildə yüklədim və təsdiq 24 saat ərzində gəldi. Bundan başqa, dəstək xidmətinə yazmaq da kömək edir, onlar çox tez cavab verirlər. Yəni əgər sənədlər qaydasındadırsa, narahat olmayın, sadəcə bir az vaxt verin. Əgər problem qalırsa, müştəri xidmətinə müraciət edin, onlar prosesi sürətləndirə bilirlər.