Convivea

Bit Che => Bugs & Feature Requests => Topic started by: masster on January 04, 2016, 01:22:39 am

Title: High CPU load
Post by: masster on January 04, 2016, 01:22:39 am
I searched for "Dosch 3D Airplanes" and Bit Che started to chew my CPU to 100% of one of the cores. Bit Che gets irresponsive, I had to close it forcefully. I am running XP Pro SP3. Yes, last version of Bit Che. 3.5b30.
Title: Re: High CPU load
Post by: iosman987 on January 30, 2020, 11:30:31 pm
I searched for "Dosch 3D Airplanes" and Bit Che started to chew my CPU to 100% of one of the cores. Bit Che gets irresponsive, I had to close it forcefully. I am running  krogerfeedback (https://www.krogerfeedback.nl) talktosonic (https://talktosonic.onl)talktowendys (https://talktowendys.vip) XP Pro SP3. Yes, last version of Bit Che. 3.5b30.


i guess due to licensing restrictions we are not yet available in your country. Thanks
Title: Re: High CPU load
Post by: luciham20 on March 24, 2020, 04:04:44 pm
Try to upgrade your Memory or try to troubleshoot problems. Subway Surfers (http://s3.amazonaws.com/subwaysurfers/index.html)