Author Topic: t gebruik van een lichtgevoelig, multi-t  (Read 1265 times)

Offline caicai2017

  • Newbie Member
  • *
  • Posts: 47
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
t gebruik van een lichtgevoelig, multi-t
« on: July 31, 2019, 05:52:56 pm »
24 juli 2019 - De Nike Metcon 5 maakt een formele entree bij de CrossFit Games 2019 in een nieuwe look: de Nike Metcon 5+.
De varsity-rode colorway van de originele aumrrotor.es Nike Metcon, uitgebracht in 2015, is omgedraaid voor de Metcon 5+. De penseelstreek met het plusteken op de hielcounter verwelkomt een nieuw moment voor Nike-atleten en de Nike Metcon-lijn. Op de veters staan ??de geografische co?rdinaten van Madison, Wisconsin, de gaststad van de Nike Air Max 95 Dames CrossFit Games 2019. 19 juli 2019 - Na de release van zijn eerste Air Jordan I High past Travis Scott nu zijn Cactus Jack persona toe op een Low-versie . Trouw aan Scott's liefde voor aardetinten en een versleten look, bevat Nike Air Max 95 Dames deze versie veel van dezelfde ontwerpelementen uit de vorige release, zoals premium nubuck en Cactus Jack-branding op de tong, linkerhiel en inlegzolen. Subtiele designtoevoegingen omvatten een omgekeerde witte Swoosh aan de zijkant, zwarte gewaxte veters en afwisselende ovale veters in roze en zwart.
De Travis Scott Air Jordan I Low Nike Roshe Run Femme publiceert 19 juli op travisscott.com en 20 juli op SNKRS en SNEAKRS. 17 juli 2019 - De weg naar goud is niet mooi. En elk jaar wordt de competitie moeilijker - atleten moeten meer trainen en harder vechten dan ooit tevoren. Maar de bovenkant van het podium is de eeltige handen en trillende spieren waard.
De speciale editie "Medal Strong" Metcon 5 eert deze zanderige reis. Het wazige Nike Air Huarache Dames zwarte bovenwerk lijkt bedroefd, alsof het is ingebroken en bezweet. Goudpoppen voor mannen en ros├ęgoud voor vrouwen Nike Air Max 95 Womens bij de hiel vertegenwoordigen hoe natuurlijk voorkomend metaalachtig goud uit de grond komt: nog niet gepolijst, maar nog steeds waardevol.
De Nike Metcon 5 "Medal Strong" verschijnt in augustus op de wedstrijdvloer. Het geeft 22 juli vrij voor NikePlus-leden en wereldwijd 25 juli. 16 juli 2019 - De Converse Chuck 70, gebouwd uit de Adidas Superstar Damen articulatie van 1970 de Converse Chuck Taylor All Star, heeft een reputatie als favoriet van de designer gestold. Voor de in Los Angeles gevestigde kunstenaar Joshua Vides en Michael Cherman van Chinatown Market is de schoen ook een uitnodiging voor praktische ervaringen.
Chermans visie op de schoen maakt gebruik van een lichtgevoelig, multi-tone asymmetrisch canvas bovenwerk, dat transformeert bij blootstelling aan UV-licht. Vides zorgt voor een meer opzettelijke transformatie: zijn Chuck 70 bevat Nike Air VaporMax Femme verwisselbare klittenbandpanelen in aangepaste Pantone-kleuren.
Converse voegt deze mix Nike Air Max 2016 Donne toe door een derde sneaker aan te bieden met een eigen suggestieve release. Het UNT1TL3D-pakket heeft een overdreven tussenzool en een bovenwerk met Nike Air Max 2017 Dames handgetekende iteraties van de uitdrukking "NOT A CHUCK" - een ode aan DIY-decoratie en het idee dat een Chuck alleen door de drager wordt gedefinieerd.
Alle drie de schoenen worden gelanceerd tijdens ComplexCon Chicago, 20 en 21 juli, op de Converse-stand. Bredere releases Nike Air Max 97 Mujer voor elk van de Chuck 70's volgen: 26 juli voor de Converse x UNT1TL3D; 2 augustus voor de Converse x Chinatown Market; 16 augustus voor de Converse x Joshua Vides.