RefreshCapcha

Author Topic: brede impact van de hoogvliegende sp  (Read 352 times)

Offline caicai2017

  • Newbie Member
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
brede impact van de hoogvliegende sp
« on: September 04, 2019, 11:50:35 am »
De speciale editie Nike Air Monarch IV Snow Day komt met een geheel wit, volnerfleer bovenwerk verfraaid met een chroom zilveren Swoosh en iriserende buitenzool - het algemene effect doet denken aan een glinsterende, besneeuwde dag.
De sherpakraag knikt naar warme slippers en de inlegzool omlijst een opgedrukte Swoosh op vers gevallen sneeuw. Een vleugje sinaasappel op de tussenzool symboliseert de neus van een sneeuwpop.Nike M2k Tekno Damen  Bovendien is een sneeuwpopfiguur verborgen in de borduurdetails op de hiel.
De Nike Air Monarch IV Snow Day brengt 18 december uit op SNKRS Japan. Op 20 december verschijnt Nike Internationalist Womens het op nike.com en in geselecteerde Nike-winkels in Groot-China, Europa en Korea. Op 3 januari zal het beschikbaar zijn op SNKRS Noord-Amerika en bij Nike NYC en Nike by Melrose. De in Chicago geboren Ibn Jasper wil ervoor zorgen dat de kinderen van vandaag Dr. J. kennen. Dat zou Julius Erving zijn, de eerste basketbalspeler die dunk van de foutlijn, bekend om zijn vrij vloeiende spel evenals voor het dragen van Converse's Pro Leather basketbalschoen.
Voor het eerst uitgebracht in 1976, debuteerde de Nike Air Max 97 Dam Pro Leather als de lichtste en meest duurzame basketbalschoen op de markt. Gemarkeerd door het ster / chevron-logo, werd de schoen in collegiale en professionele Nike Air Max 90 Femmecompetitie gedragen door veel van de beste van de game - hoewel het meest in het bijzonder door Erving - voordat hij werd stopgezet in 1983. Latere heruitgaven hebben de gestalte van het silhouet in de kanon van de hoepel bevestigd, Nike Roshe Run Mujer en gegeven het in mode en skate cirkels gelijk.
?"Deze bijzondere samenwerking betekent veel voor mij sinds ik in de jaren '70 werd geboren en in de jaren '80 opgroeide terwijl ik naar alle grote NBA-spelers als Dr.J. keek," zegt Jasper. “De esthetiek is gebaseerd op een foto van Dr. J. die de arena binnenloopt met een geheel witte outfit. Hij ziet eruit alsof hij net van de startbaan is gestapt. Ik dacht bij mezelf: ‘Hoe kan ik deze afbeelding Adidas Ultra Boost Womens en sfeer in een verzameling destilleren?’ ”
Het statige witte dient ook een secundair doel. Het is de bedoeling van Jasper om de verfijnde stijl van Erving te kanaliseren Nike Air Huarache Dames in een trofee die een eerbetoon is aan de individuele erfenis en brede impact van de hoogvliegende speler op de game. Reli?f met Romeins cijfer draagt ??bij aan deze sfeer en verleent historisch gewicht aan een eigentijds ontwerp geaccentueerd door een tong met ritssluiting.Nike Air Huarache Dam  De LeBron James x John Elliott Icon QS is ontstaan ??uit de samenwerking tussen James, Elliott en Nike. Getipt door een exclusieve LeBron Soldier X in 2016, en gekristalliseerd met een volledig gevormde collectie met de Icon QS in 2018, richt de driedelige samenwerking de aandacht op het cre?ren van veelzijdige stukken die in verschillende omgevingen werken, van zakelijke bijeenkomsten tot rollapaluza.fr reizen. De LeBron James x John Elliott Icon QS is voorzien van de middenzoolgereedschap van de LEBRON 8 en is een voorbeeld van de inspanning met gedempte kleuren onderbroken Adidas ZX Flux Damdoor doorschijnende panelen.
Na de release van de zwarte versie in mei, brengen de witte en fuchsia colorways van de Icon QS 13 september uit via Elliott's kanalen en 14 september via Nike. De tan colorway van de Icon QS arriveert op 9 oktober.