Author Topic: een rebellerend spel op traditio  (Read 501 times)

Offline caicai2017

  • Newbie Member
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
een rebellerend spel op traditio
« on: September 09, 2019, 12:05:10 pm »
De in Jersey geboren Ishod Wair heeft in zijn tijd met Nike SB met trots versies van de Dunk Pro Low en de Blazer Chukka gedragen. Nu voegt hij nog een persoonlijke noot toe met een Nike SB Zoom Bruin als onderdeel van zijn eigen Orange Label-capsule, de eerste van een Nike Nike Internationalist Dámské SB-rijder. Ontworpen met Wair, splitst het Orange Label Bruin duurzaam gaas aan de Nike Air Max 1 Dámské zijkant en ademend gaas aan de mediale kant. Het kledingstuk heeft een polyester jas en broek Nike Air Max 95 Dames en een short van mesh-stof. Hoge snelheid zit ingebakken in het DNA van Neymar Jr. Hij bezit een elektrisch tempo, gezien in zijn snelle dribbelvaardigheden en oogverblindende sprints. Zijn passie voor snelheid vloeit ook over in zijn liefde voor motorsport en racen. Deze affiniteit voor snelheid op en naast het veld is de inspiratie voor de speciale editie van Neymar Jr. Mercurial Vapor Speed ??Freak van Nike.
De boot heeft een auto-raced ontwerp, knipoogt naar zijn snelle speelstijl, heeft een metallic zilveren bovenwerk en heeft een rood en zwart geruit vlagontwerp van de voet tot de mediale zijde. Het hielgedeelte omvat de legendarische nummer 10 die www.artelara.nl hij draagt ??met het Braziliaanse nationale team, iconische Nike-logo's, evenals Nike Air Max 720 Femme afbeeldingen van eerdere bootmodellen en enkele persoonlijke mantra's van Neymar Jr.2019 - De Nike Air Max 95 Donne oorsprong van het nieuwste Nike ISPA-ontwerp heeft een eenvoudige basis. Hoewel de Nike Air VaporMax Flyknit comfortabel Adidas Superstar Femme is (om al zijn lichtgewicht, responsieve redenen), lijdt de schoen tijdens de stortbuien van de zomer en de gestage regenval van de herfst. De oplossing - het uitvinden van een geavanceerde verwijderbare mantel die de Nike Air VaporMax Flyknit snel transformeert in een waterbestendige gatorboot - is gebaseerd op alle vier elementen van de ISPA-ontwerpprocessen.
De inspiratie komt van fietsspats, een idee van fietsforenzen effectief opruimen en aanpassen aan een slankere vorm die de drager beschermt tegen nat weer. Als je improviseert met de Nike Air Force 1 Mujer lijkwade, kunnen ook een aantal tamelijk koele, stilistische standpunten worden Nike Air Max 270 Donne gevormd.
De mantel en schoen worden samen verkocht en de mantel kan ook worden gebruikt Nike Air Max 2017 Womens met een bestaand Nike Air VaporMax-product. Een all-over denimversie van de Nike Air Monarch IV valt samen met het 100-jarig jubileum van de cursus voor de derde major van golf. Over de hiel gespat is een geborduurd bloemenpatroon en een levendig bloemenpatroon bedekt de inlegzool. Beide putten uit de flora langs de kustlijn van Centraal-Californi?.
Met behulp van denim als een rebellerend spel op traditionele kledingcodes bij golflinks, bevat de schoen een tonglabel dat de lederen patch modelleert op de achterkant van de meeste jeans. Hints van rode puntjes op het bovendeel en door de hiel, oogjes en hiellip lopen, en afgerond in een lederen gomzool. 2019 - Het Nike en Jordan Brand Golf "No Denim Allow" pakket overspant de Air Jordan XI Low Nike Air Max TN Damen Golf, de Nike Air Max 1 Golf, de Nike React Vapor 2, de Nike Roshe G, de Nike Tour Nike Air Max 720 Womens Premiere en de Nike Air Zoom Victory Tour.
Het denim bovenwerk is een weerwoord tegen traditionele kledingcodes. De site van de derde majoor van dit jaar wordt weergegeven door een patroon getekend uit wilde bloemen uit Centraal-Californi? op de plaat en inlegzool. Twee symbolen worden gebruikt om de schoenen in tijd en plaats te stempelen: een golf voor de kustomgeving van de gastheercursus en een honderdjarig symbool dat het 100-jarig jubileum van de gastheercursus markeert.