RefreshCapcha

Author Topic: jn, bekend om zijn vrij vloeiende spel e  (Read 74 times)

Offline caicai2017

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
jn, bekend om zijn vrij vloeiende spel e
« on: September 28, 2019, 03:17:20 pm »
2019 - Elk van Nike Air Huarache Mujer de SK SK-trainers van Skepta deelt een element enummervrij.nl van zijn persoonlijke verhaal, van reizen naar Nike Air VaporMax Donne Marokko tot het opbouwen van een fanbase in Parijs - en de SK SHOX is geen uitzondering. Het heeft echter een meer transcendentale toon dan de drie eerdere Air Max-gebaseerde releases.
De SK SHOX gaat over het vinden van geloof in grenzeloze kansen. In 2018 kreeg Skepta een leiderschap in de thuisstaat Ogun van zijn ouders in Nigeria. Nigeriaanse hoofdschepen worden gegeven als erkenning voor een positieve bijdrage aan het welzijn van de gemeenschap. "Het deed me beseffen dat iedereen een leider zou kunnen zijn, maar sommige mensen zijn grootgebracht zonder te denken dat ze dat kunnen," zegt hij.
Het ontwerp van de schoen breidt deze gedachte uit in Nike Air Max 90 Damen Blau de samenvatting. Het bevat elementen van Skepta's Nigeriaanse erfgoed om zijn familiale Nike Air Huarache Mujer respect te delen. "Ik ben er trots op dat ik mijn achternaam ken, en ik weet waar ik vandaan kom en mijn beide ouders zijn Nigeriaans", zegt hij. "Het ging erom Nike naar Nigeria te brengen en de kinderen de energie te laten weten."
Die energie is ook een energie die Skepta graag wil benutten in deze provocerende schoen, zodat iedereen het gevoel heeft dat zijn dromen binnen handbereik zijn. De schoen wordt een kanaal om zijn standpunt te delen dat de toekomst grenzeloos is.
"Het is belangrijk om mensen te laten geloven dat ze zich koninklijk kunnen voelen - dat als ze hard werken, hun werk zal worden erkend en gewaardeerd en gevierd," zegt hij.
Skepta's keuze voor het SHOX-silhouet is geworteld in een specifiek geheugen. “Toen ik naar Nike Air VaporMax Dam Manchester ging, rockten alle kinderen met SHOX. Het was daar een echte straatschoen. Ik vond Nike Air Max 90 Mujer hun swag leuk - de windbreakers en de SHOX, "herinnert hij zich." Ik dacht: "Ja, laten we dat zeker doen", omdat ik me die reizen in het noorden altijd herinner. "
De Nike SK SHOX valt op 12 september op SNEAKRS in Europa, SNKRS in Azi? en Groot-China, en bij geselecteerde winkels.2019 - Eenentwintig atleten dragen de Jumpman op de openingsdag van het NFL-seizoen 2019, het tweede jaar van de on- uiterlijk van het veld door het merk Jordan. Tyrann Mathieu van de Kansas City Chiefs, graaf Thomas van de Baltimore Ravens, Alshon Jeffery van de Philadelphia Eagles, Michael Thomas van de New Orleans Saints en Le'Veon Bell en Jamal Adams [niet afgebeeld] van de New York Jets; dit zijn slechts enkele van de atleten die teamspecifieke colorways Nike Air Max 2017 Dames van de Jordan 1 TD Mid en Low zullen Nike Air VaporMax Mujer dragen.2019 - De in Chicago geboren Ibn Jasper wil ervoor Adidas Ultra Boost Dámské zorgen dat de kinderen van vandaag Dr. J. kennen. Dat zou Julius Erving zijn, het eerste basketbal speler te dunk van de foutlijn, bekend om zijn vrij vloeiende spel evenals voor het dragen van Converse's Pro Leather basketbalschoen.
Voor het eerst uitgebracht in 1976, debuteerde de Pro Leather als de lichtste en meest duurzame basketbalschoen op de markt. Gemarkeerd door het ster / chevron-logo, werd de schoen gedragen in collegiale en professionele competitie door veel van de beste van de game - hoewel het meest in het bijzonder door Erving - voordat hij werd stopgezet in 1983. Latere heruitgaven hebben de gestalte van het silhouet gecementeerd in de kanon van de hoepel, en gegeven het in mode en skate cirkels gelijk.