Author Topic: e erfenis en brede impact van de h  (Read 436 times)

Offline caicai2017

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
e erfenis en brede impact van de h
« on: October 21, 2019, 01:47:27 pm »
Het ontwerp van de schoen breidt deze gedachte uit in de samenvatting. Het bevat elementen van Skepta's Nigeriaanse erfgoed om zijn familiale respect te delen. "Ik ben trots op het feit dat ik mijn achternaam ken, en ik weet waar ik Adidas NMD Womens vandaan kom en mijn beide ouders zijn Nigeriaans", zegt hij. "Het ging erom Nike naar baleanivittorio.itNigeria te brengen en de kinderen de energie te laten weten."
Die energie is ook een energie die Skepta graag wil benutten in deze provocerende schoen, zodat iedereen het gevoel heeft dat zijn dromen binnen handbereik zijn. De schoen wordt een kanaal om zijn standpunt te delen dat de toekomst grenzeloos is. 2019 - Eenentwintig atleten dragen de Nike Air Force 1 WomensJumpman op de openingsdag van het NFL-seizoen 2019, het tweede jaar van het optreden op het veld door het merk Jordan. Tyrann Mathieu van de Kansas City www.marinasalur.es Chiefs, graaf Thomas van de Baltimore Ravens, Alshon Jeffery van de Philadelphia Eagles, Michael Thomas van de New Orleans Saints en Le'Veon Bell en Jamal Adams [niet afgebeeld] van de New York Jets; dit zijn slechts enkele van de atleten die teamspecifieke colorways van de Jordan 1 TD Mid en Low zullen dragen. eerst uitgebracht in 1976Nike Air Max 97 Femme , debuteerde de Pro Leather als de lichtste en meest duurzame basketbalschoen op de markt. Gemarkeerd door het ster / chevron-logo, werd de schoen in collegiale en professionele competitie gedragen door veel van de beste van de game - hoewel het meest in het bijzonder door Erving - voordat hij werd stopgezet in 1983. Latere heruitgaven hebben de gestalte van het silhouet gecementeerd in de kanon van de hoepel en gezien het in mode en skate cirkels gelijk Nike Air Max 90 Damen Blau staat.
?"Deze bijzondere samenwerking betekent www.sandiwassmer.co.uk veel voor mij sinds ik in de jaren '70 werd geboren en in de jaren '80 opgroeide terwijl ik naar alle grote NBA-spelers als Dr.J. keek," zegt Jasper. “De esthetiek is gebaseerd op een foto van Dr. J. die de arena binnenloopt met een geheel witte outfit. Hij ziet eruit alsof hij net van de startbaan is gestapt. Ik dacht bij mezelf: ‘Nike Air Max 97 Mujer Hoe kan ik deze afbeelding en sfeer in een verzameling destilleren?’ ”
Het statige witte dient ook een secundair doel. Het is de bedoeling van Jasper om de verfijnde stijl van Erving te kanaliseren in een trofee die een eerbetoon is aan de individuele erfenis en brede impact van de hoogvliegende speler op de game. Reli?f met Romeins cijfer draagt ??bij aan deze sfeer en verleent historisch gewicht aan een eigentijds ontwerp geaccentueerd door een tong met ritssluiting.
"Het is belangrijk om mensen te Nike Internationalist Femme laten geloven dat ze zich koninklijk kunnen voelen - dat als ze hard werken, hun werk zal worden erkend en gewaardeerd en gevierd," zegt hij.
Skepta's keuze voor Bo Jackson Jersey het SHOX-silhouet is geworteld in een specifiek geheugen. “Toen ik naar Manchester ging, rockten alle kinderen met SHOX. Het was daar een echte straatschoen. Ik vond hun swag leuk - de windbreakers en de SHOX, "herinnert hij www.sunnytummies.co.uk zich." Ik dacht: "Ja, laten we dat zeker doen", omdat ik me die reizen in het noorden altijd herinner. "
De Nike SK SHOX valt op 12 september op SNEAKRS in Europa, SNKRS in Azi? en Groot-China, en bij Amari Cooper Jersey geselecteerde retailers.