RefreshCapcha

Author Topic: تیک‌تاک و یوتیوب در شرایط تحریم  (Read 69 times)

Offline Whysocky123

• Full Member
    • View Profile
تیک‌تاک و یوتیوب در شرایط تحریم
« on: June 12, 2025, 05:23:29 pm »
من شنیده‌ام که حتی در ایران هم مردم از طریق تیک تاک و یوتیوب درآمد کسب می‌کنند. اما با توجه به همه محدودیت‌ها، چگونه این کار را انجام می‌دهند؟ من ایده‌ای برای محتوا دارم، اما نمی‌دانم که آیا واقعاً می‌توان از آن درآمد کسب کرد یا خیر. آیا کسی می‌تواند به من بگوید که از کجا می‌توانم در این مورد بیشتر بخوانم یا چه راهنماهایی وجود دارد؟

Offline Cermit

• Full Member
    • View Profile
Re: تیک‌تاک و یوتیوب در شرایط تحریم
« Reply #1 on: Yesterday at 12:29:42 am »
بله، با وجود محدودیت‌ها، ایرانی‌ها در تیک تاک و یوتیوب درآمد کسب می‌کنند. معمولاً این کار با ایجاد محتوای جذاب و محلی - ویدیوهای کوتاه خنده‌دار، آموزش‌ها، ترفندهای زندگی، بررسی محصولات یا خدمات محلی - انجام می‌شود. حتی با VPN، می‌توانید ویدیو منتشر کنید، آنها را در پلتفرم‌های خارجی تبلیغ کنید و با برنامه‌های وابسته یا کمپین‌های تبلیغاتی ارتباط برقرار کنید. کسب درآمد پس از منظم بودن مداوم، تعامل با مخاطب و رشد تدریجی مشترکین آغاز می‌شود. برای دستورالعمل‌های دقیق، نمونه‌هایی از پروفایل‌های موفق و یک استراتژی تبلیغاتی در اینترنت ایران، باید از وب‌سایت http://glxweb.com/  دیدن کنید - همه چیز در آنجا ساختار یافته است، توضیح می‌دهد که چگونه یک موضوع را انتخاب کنید، از کجا مخاطب جذب کنید و در چه سطحی می‌توانید درآمد کسب کنید.