Author Topic: FAQ....Anti Virus stating Virus with Bit Che??  (Read 93251 times)

renfr

  • Guest
Re: FAQ....Anti Virus stating Virus with Bit Che??
« Reply #45 on: July 01, 2011, 03:53:14 am »
I was scared when I saw the special.exe file of Bit Che detected as a virus until I saw that thread.
I'm using Symantec Endpoint Protection (SEP) 11 and it told me it was a trojan.
I put it as an exception and now it's running fine.

DarkHack

  • Guest
Re: FAQ....Anti Virus stating Virus with Bit Che??
« Reply #46 on: November 06, 2011, 07:58:38 pm »
AD-Aware also catches it. Just thought I would bring it to your attention.

Offline grocer

  • Newbie Member
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: FAQ....Anti Virus stating Virus with Bit Che??
« Reply #47 on: December 03, 2012, 05:34:58 pm »
Loaris Trojan Remover reports a "Mal/packer!se5" malware in special.exe

Offline chip!

  • Bad Ass
  • Administrator
  • Unstoppable
  • *****
  • Posts: 2301
  • Karma: +627/-6
    • View Profile
Re: FAQ....Anti Virus stating Virus with Bit Che??
« Reply #48 on: December 04, 2012, 03:35:08 pm »
thanks for the report.. BUT:

1.  there is no virus in special.exe or Bit Che 1.0.

2. why are you using Bit Che 1.0? that version is not supported and you should be using Bit Che 2.0 (special.exe is not used in 2.0).
  -  https://convivea.com  -   And...  boom goes the dynamite.

Offline grocer

  • Newbie Member
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: FAQ....Anti Virus stating Virus with Bit Che??
« Reply #49 on: December 04, 2012, 04:48:19 pm »
oooh!! what a good news! I was just wondering why my bitche was working so badly!
thx!